Във връзка с твърденията на господин ген. Атанас АтанасовАтанас Петров

...
 Във връзка с твърденията на господин ген. Атанас АтанасовАтанас Петров
Коментари Харесай

От Служба Военно разузнаване отговориха на ген. Атанасов

 Във връзка с изказванията на господин ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров по национална медия от 27.03.2024 година, че е разработван от военното разузнаване, считаме за оправдано да отбележим, че по закон Служба „ Военно разузнаване “ не създава български жители в смисъла, който влага в изявлението си господин Атанасов.

Това написа в публична позиция от страна на Служба " Военно разузнаване " във връзка тъврденията на депутата от " - " ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, че против него се води разработка. Публикуваме позицията без редакторска интервенция:

" Най-вероятно съответното изказване е подбудено от сигнала, който Служба „ Военно разузнаване “ подаде до способените органи по отношение на хипотетичен опит на външни лица за склоняване на чиновници на българското военно разузнаване към закононарушения по смисъла на Наказателния кодекс за реализиране на нерегламентиран достъп до класифицирана информация. 

За следващ път се прави опит за уронване на престижа на българското военно разузнаване и накърняване на достолепието и безспорния професионализъм на всички чиновници, изпълняващи дилемите си в комплицираната среда за сигурност ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР